Presentació

Corrales- Cafide és una organització empresarial formada per la unió de dos despatxos professionals (CORRALES ASOC, SL i CAFIDE, SA), especialitzada en proporcionar serveis d’assessorament i gestió civil, mercantil, fiscal, laboral, comptable i d’assegurances.

Els seus inicis es remunten a l’any 1950, quan la família Corrales va crear una gestoria, dedicada a realitzar tràmits administratius, la qual va anar creixent, ampliant serveis i consolidant-se, fins a convertir-se en CORRALES ASOC, S L

L’any 1986 es va constituir CAFIDE, SA, per tal de potenciar l’àmbit comptable, la planificació de l’Impost sobre Societats i la consultoria de tipus econòmic.

Actualment, la firma està formada per una plantilla de 30 professionals, amb àmplia experiència professional en els àmbits de l’assessorament i gestió civil, mercantil, fiscal, laboral, comptable i les assegurances.

L’objectiu de tota l’organització és proporcionar un servei altament professionalitzat i de qualitat, dirigint tot el nostre esforç en perseguir la fiabilitat i en satisfer les expectatives del client.